LEAN story design

De term Lean maakt onderdeel uit van de naam van het LSD model: Lean Story Design. Wij nemen de betekenis een stuk ruimer dan simpelweg de Lean productiemethode en focussen op de Lean beginselen van veerkracht & autonomie. In het cyane deel van de LSD reeks lees je er alles over. Op deze site een introductie…

  • Lean | Lean is in de basis een filosofie waarin de mens centraal staat. Lean draait om optimalisatie, inspelen op verandering en een combinatie van autonomie en verantwoordelijkheid. Waar komt Lean vandaan?
    Lean flow
    The Lean Startup

WENDBAAR WORDEN
Wendbaar worden is een hele uitdaging als de organisatie al groot is. De transitie naar veerkracht en wendbaarheid vraagt om een heldere visie en krachtige werkvormen. En het is altijd een samenspel met autonomie. De beginselen van lean en agile kunnen hier vaak bij helpen. Hoe je als organisatie wendbaarder wordt, lees je in het cyane deel van het LSD drieluik.

Welkom in de LSD toolkit
Je bent beland in de Lean Story Design toolkit. Een schatkist vol werkinstructies, sjablonen, allerhande werkvormen, oefeningen, handige tips en slimme trucs voor de teamcoach, teamlead, LSD coach, scrum master en agile coach.

Als je op zoek bent naar informatie over LSD, de workshops of de boeken, kijk dan op de corporate website.